Versión en húngaro de la Campaña llamando a la paz y la no violencia en las redes

Ez a cikk elérhető még: olaszul (italiano), angolul (english), spanyolul (spanish), portugálul (portuguese), japánul (japanese), franciául (french), hollandul (dutch), németül (german), csehül (czech) …

Ma útjára indítunk egy üzenetet a közösségi hálózatokon keresztül, amelyben arra hívunk mindenkit, hogy békés és erőszakmentes választ adjon a tegnap esti párizsi támadásokat követően, azokat az intézkedéseket megelőzően, amelyeket a francia és más európai uniós kormányok valamint az Atlanti Szövetség készülnek meghozni.

Ahogyan az európaiak és a világ lakosainak nagy része nem tartja elfogadhatónak a terrorista erőszakot, ugyanúgy nem tartja elfogadhatónak a korábbi erőszakot, amelyet a különböző kormányok döntései okoztak, és látja azokat az okokat, amelyek oda vezettek, hogy emberek ezrei váltak fanatikussá és késszé arra, hogy feláldozzák magukat bizonyos hitek nevében.

Emberek milliói nem hajlandóak belekerülni ebbe az erőszak-örvénybe, és mozdulnak meg nyugodt, békés és erőszakmentes válaszokat követelve.

Ez az üzenetünk és ezt adjuk tovább:

Békében akarunk élni! Nemet mondunk az erőszakra, bárhonnan is jöjjön. Nemet mondunk a bosszúra. Igent a megbékélésre.

Szabad népeket akarunk! Nemet mondunk mások területeinek elfoglalására. Nemet mondunk a NATO-ra.

Testvériségben akarunk élni! Nemet mondunk a fanatizmusra. Nemet mondunk a bosszúra, bármelyik fél részéről.

Emberhez méltó körülményeket akarunk minden ember számára! Nemet mondunk a rendszer által fenntartott hétköznapi és folyamatos erőszakra.

Egy békés és erőszakmentes világért és emberi lényért!

Add tovább!

Csatlakozunk ehhez a kampányhoz, mert az erőszakmentesség az egyetlen lehetőség, amely megnyitja a jövőt a francia nép, Európa és a világ többi népe számára. Ezeket a népeket «túszul ejti» azon kevesek mohósága, akik gátlástalanul táplálják az erőszak minden formáját saját céljaik elérése érdekében .

A békéért és az erőszakmentességért! Add tovább!