ES:

Este fue el título dedicado a la edición de “Ecoviure 2016«, que se llevó a cabo los días 21, 22 y 23 de octubre en Manresa.

Arcadi Oliveres, economista y activista social por la justicia y la paz
Martí Boada, doctor en ciencias ambientales, geógrafo y naturalista
Natxo Tarrés, cantante de Perros y miembro del Instituto de Investigación Holística de Montserrat
Jaume Barberà, periodista
Sandra Campos, directora de Imago Cataluña y del 4º Seminario Internacional de Convivencia Planetaria: Construimos Biocivilització

Fueron los Intervinientes del debate que se realizó el sábado 22 de octubre.

Sandra Campos compartió sus reflexiones sobre el tema de la mesa con todos los asistentes del auditorio y aprovechó para leer el mensaje planetario, punto de partida del 4º Seminario Internacional de convivencia planetaria, construimos Biocivilitzación.

Ecoviure nació en 1997 con la intención de servir de punto de encuentro a las personas y profesionales que, desde diferentes ámbitos, trabajan para la sostenibilidad ambiental, social y económica del planeta.

La Comisión Organizadora de Ecoviure está formada por entidades, administraciones, empresas, sindicatos, profesionales y consumidores de los diferentes sectores implicados.

Unos criterios de admisión fijados y revisados por esta comisión, aseguran que el que se expone en cualquiera de sus ámbitos está en consonancia con las finalidades de Ecoviure.

Con el tiempo, la Feria Ecoviure ha consolidado como espacio de encuentro y promoción para profesionales y asistentes, que con sus prácticas respetuosas contribuyen a la sostenibilidad ambiental, social y económica del planeta y ha ido creciendo en número de expositores y ampliando sus ámbitos de interés.

CAT:

Cóm ens imaginem el futur?

Aquest va ser el títol dedicat a l’edició d’enguany «Ecoviure 2016”, que es va dur a terme els dies 21, 22 i 23 d’octubre a Manresa.

Van ser els Intervinents del debat que es va realitzar el dissabte 22 d’octubre.

Sandra Campos va compartir les seves reflexions sobre el tema de la taula amb tots els assistents a l’auditori i va aprofitar per llegir el missatge planetari, punt de partida del 4t Seminari Internacional de convivència planetària, construïm Biocivilització.

Ecoviure va néixer l’any 1997 amb la intenció de servir de punt de trobada a les persones i professionals que, des de diferents àmbits, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta.

La Comissió Organitzadora d’Ecoviure està formada per entitats, administracions, empreses, sindicats, professionals i consumidors dels diferents sectors implicats.

Uns criteris d’admissió fixats i revisats per aquesta comissió, asseguren que el què s’exposa en qualsevol dels seus àmbits està en consonància amb les finalitats d’Ecoviure.

Amb el temps, la Fira Ecoviure s’ha consolidat com a espai de trobada i promoció per a professionals i assistents, que amb les seves pràctiques respectuoses contribueixen a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta i ha anat creixent en nombre d’expositors i ampliant els seus àmbits d’interès.