Obrim la sèrie “Constructores de Futur: cap a una cultura no violenta amb l’entrevista a Vandana Shiva.

Aquesta és la primera de diverses entrevistes a dones, de tots els continents, que estan compromeses amb la vida. Un projecte que ens ha portat a un procés col·lectiu que ens permet créixer com a individus i com a conjunt.

La reconeguda física, pensadora i activista Vandana Shiva proposa -a Constructoras- l’ecofeminisme com a resposta al moment actual, en què el patriarcat capitalista ens porta cap a la destrucció i la mort, després d’haver colonitzat la natura, les dones i el futur.

Què tenen en comú totes les causes que defensa? La Dra. Shiva confessa: “Tot surt de mi, com l’amor per la vida i la llibertat, tant si es tracta de la defensa de les llavors com d’estar amb les meves germanes camperoles defensant la terra… [tot el que faig] té a veure amb la defensa de la vida i la llibertat, des d’un lloc d’amor i resistència, també davant la manca de llibertat.

La doctora Shiva proposa aprofitar la finestra de deu anys que encara ens queda per descolonitzar-nos i canviar la direcció que tenim, confiant en moviments feministes i joves defensors del medi ambient, i salvar així el planeta i, per tant, la humanitat i la vida.

No us perdeu la força de la seva expressió i escolteu les paraules d’una dona convençuda i convincent sobre la lluita pel futur i la vida. Gaudeix-ho!

Adjuntem l’enllaç als cursos de la Universitat de la Terra, inclòs el curs d’Ecofeminisme:

http://www.navdanya.org/site/latest-news-at-navdanya/629-courses-at-navdanya-bija-vidyapeeth-2020