Avui 26 de Setembre en el Dia Internacional per a l’Eliminació Total de les Armes Nuclears, ens hem reunit membres de Món sense Guerres i sense Violència, amics i simpatitzants, també concejal de l’ajuntament i militants de el partit Movem- En Comú Podem, juntament amb alguns joves passejants que s’han unit a nosaltres.

Amb respecte en tot moment a les mesures de distanciament imposades per la Covid-19, ens hem trobat en la plaça de l’Ajuntament de Castelldefels (Barcelona) amb una pancarta, per manifestar el nostre desacord, de manera simbòlica, amb aquest món violent i sobretot per a donar suport a la campanya de l’ICAN que promou l’adhesió de ciutats i països al TPAN (Tractat de Prohibició d’Armes Nuclears).

Armes nuclears que no tenen cap sentit, ja que si es detonessin, cosa que podria passar fàcilment per accident, destruirien la vida en el planeta i qualsevol possibilitat de supervivència.

En aquests moments en què la pandèmia està afectant la salut, el treball i la vida de milions de persones arreu del món, tots els recursos dels països haurien d’estar destinats a procurar aliment, sanitat, educació i cura, sobretot als més desfavorits, en lloc d’emprar-se en la constant actualització i increment d’aquest armament destructiu.