Surt en obert un resum del documental El Principio del Fin de las Armas Nucleares, produït per Pressenza i dirigit per l’espanyol Álvaro Orús.

Amb motiu del Dia Escolar de la Pau i la Noviolència, el 30 de gener, és dispossará en obert d’un resum del documental El Principio del Fin de las Armas Nucleares, dirigit per l’Álvaro Orús i produït per Tony Robinson per a Pressenza.

Es tracta d’una versió de 12 minuts, que poden veure en aquest enllaç i que estarà disponible en els diferents idiomes (espanyol, anglès, japonès, francès, italià, alemany, grec i suec) als que ha estat traduït –ara com ara- el documental i, com apuntem, en obert.

A més, es compta amb les versions de 31 minuts i l’original de 56, als quals pot accedir tota persona o col·lectiu que vulgui utilitzar aquesta pel·lícula com a material didàctic o divulgatiu pel que fa a què són les armes nuclears, el seu moment actual respecte al perill del seu us i la necessitat d’eliminar-les.

Com a primer pas en aquesta direcció, el film busca cridar l’atenció també sobre la importància de la signatura i ratificació, per part dels diferents governs, del Tractat de Prohibició de les Armes Nuclears (TPAN).

Recordem que El Principio del Fin de las Armas Nucleares  s’ha estrenat en diferents països i seleccionat en diversos festivals, així com que ha rebut el premi Prizewinner at the Accolade Global Film Competition.