El primer ministre del Regne Unit, Boris Johnson, va obtenir permís de la reina per a clausurar el parlament britànic; sota falses pretencions com les que van ser revelades pel Secretari de Defensa Ben Wallace, qui va ser captat per les cambres explicant la raó real per la qual el parlament ha estat suspès. No té res a veure amb una nova agenda (l’argument presentat a la reina), es tracta de números, ja que el govern sap que no poden enviar sobre la majoria en la Cambra dels Comuns, per a convenir un Brexit sense acord. Aquesta infame agressió contra la democràcia ha generat protestes massives als carrers de moltes ciutats del Regne Unit.

Aquí algunes imatges:

Imatges d’ Antonio Carvallo

Imatges de Momentum Facebook

“Estem aquí perquè la nostra democràcia no se’ns va ser donada com un acte de generositat o caritat pels de dalt”, va dir Owen Jones, un activista progressista i columnista del periòdic (Guardian) parlant com a participant de la protesta. “Es va guanyar a través de la lluita i el sacrifici dels nostres avantpassats, no li correspon a un primer ministre no electe suspendre el parlament que sí que va ser electe, per a forçar un sense acord (Brexit) que no té mandat democràtic.”