L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va encapçalar ahir l’acte festiu “A Barcelona l’amor guanya a l’odi”, al qual van assistir més de 400 persones segons dades de la guàrdia urbana, com a resposta a la concentració que el partit d’extrema dreta “VOX” celebrava a un altre punt de la ciutat.

L’acte, amb un fort to festiu, va comptar amb la presència de representants del col·lectiu LGBTI, així com de qui estan sensibilitzats amb els problemes dels migrants. L’alcaldessa va convidar als assistents a sortir als carrers i celebrar la vida en dies en què la gent trista que odia, vol contagiar-nos les seves passions tristes.

Gent no gaire coneguda va passar per la tarima mostrat el seu talent i inspiració. També el seu compromís social a favor de la diversitat en un món cada vegada més accelerat i globalitzat. Una correntada d’energia positiva va recórrer el públic.