Sota amenaça de presó, Roger Waters torna a manifestar-se contra Bolsonaro a Curitiba

Trenta segons abans de vèncer el termini de la llei electoral, el músic britànic va exhibir el seu missatge en el teló de l’estadi Couto Pereira

El músic britànic Roger Waters, ex-capdavanter de la banda Pink Floyd, va tornar a manifestar-se contra Jair Bolsonaro (PSL) en un concert realitzat en Curitiba (PR), en la nit d’aquest dissabte (27).

Enfront de 41 mil espectadors, el teló muntat en l’escenari va exhibir el següent missatge:

“Ens van dir que no podem parlar sobre l’elecció després de les 10 de la nit. Tenim 30 segons. Aquesta és la nostra última oportunitat de resistir al feixisme abans de diumenge. “Ela Não! Són la 10:00. Obeïu la llei”.

La llei electoral prohibeix manifestacions polítiques en espais públics després de les deu hores de la nit.

La setmana passada, el jutge Douglas Marcel Peres, de la Justícia Electoral de Paranà, va comunicar a l’equip de Waters que el músic podria ser detingut es fes qualsevol esment a la política electoral després de mitjanit –la manifestació seria considerada propaganda boca d’urna.

Coneguda com a “República de Curitiba” pels quals van recolzar l’operació Renta Jato, la capital de Paranà es va convertir en símbol de les arbitrarietats del Poder Judicial des de 2014.