Durant la passada reunió de Pressenza Europa, Amèrica del Nord i Àsia, que va tenir lloc els dies 14 i 15 de maig en “Parque Toledo”, Luis Nisade, de la Redacció València (Espanya) va presentar una aplicació per poder veure les notícies publicades en dispositius mòbils. Ara, ja tenim l’app per veure les noticies de Pressenza en el mòbil i en català.

Entre les seves característiques, cal destacar un apartat de favorits per poder seleccionar les notícies que ens interessin i poder accedir a elles en qualsevol altre moment.

Per als telèfons amb sistema Android, necessites entrar en Play Store (la botiga de Google), buscar Pressenza, i immediatament et donarà l’opció d’instal·lar-la com qualsevol aplicació o a través d’aquest enllaç: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nisadeveloper.com.pressenza.ca

Si tens un iPhone, pots descarregar la versió per iOS des de l’Appstore buscant Pressenza, o a través d’aquest enllaç: https://itunes.apple.com/es/app/not%C3%ADcies-de-pressenza/id1403166481?mt=8

Amb aquesta nova eina i amb tú, som més grans i arribem més lluny. Moltes gràcies!