La IV edició de la Trobada d’Espiritualitat i No-violència es va celebrar ahir dissabte a l’Espai Veïnal Calàbria66.

En diverses intervencions es va fer al·lusió al moment psicosocial que viu Catalunya, posant èmfasi en l’observació d’aquells comportaments que debel·len una actitud no violenta i una nova espiritualitat creixents.

L’acte va estar a càrrec del Centre Sufí Naqshbandi de Barcelona, Comunitat Bahá’í de Barcelona, Associació Brahma Kumaris, Imago Catalunya, Església Ortodoxa Apostòlica Antioquena d’Espanya i Comunitats del Missatge de Silo.

Hi va haver ponències, es van projectar vídeos i es van fer meditacions, peticions i cerimònies conjuntes. En els seus intercanvis els assistents van destacar l’ambient acollidor i inspirador en què va transcórrer la jornada i la seva capacitat per propiciar poder experimentar i parlar tantes coses.

Imágenes de René Gómez, Jordi Jimenez y Joana Alumà