El 26 de setembre es compleixen quatre anys de la signatura de l’acord de pau a la ciutat de Cartagena d’Índies i la conferència serà transmesa per les xarxes socials de Defendamos la Paz i la pàgina web de la Línea del Medio a partir de les 8.30 pm.

Defendamos La Paz avança en l’organització per al pròxim 26 de setembre de la Conferència Internacional per la Implementació de l’Acord Final de Pau, que abordarà punts com l’assassinat de líders socials i excombatents, el funcionament del sistema de justícia transicional, la reincorporació i la inversió en les zones on es desenvolupen els Programas de Desarrollo con Enfoque Territorial

Conferencia Internacional por la Implementación del Acuerdo Final de PazEn la conferència tindrem la intervenció de Premis Nobel de la Pau entre els quals es troben Juan Manuel Santos i José Ramos Horta; la Comissió de Notables; congressistes nord-americans i europeus, exnegociadors del procés de pau, la missió de verificació de Nacions Unides, el Sistema de veritat Justícia Reparació i no Repetició, la comunitat internacional acreditada a Colòmbia, organitzacions, líders socials i de víctimes, en les quals es reiterarà la necessitat que les parts signants compleixin l’acord.

Igualment, s’espera en la conferència l’assistència del President de la República, Iván Duque Márquez:

Carta de Defendamos la Paz a Iván Duque