Però, quin sentit té?
Per a mantenir la nostra dignitat i la seva.
Per a trencar el silenci els agradaria un silenci total, per a recordar que els EUA, l’estat del qual hem estat bevent pel·lícules, música, imatges i sota el «paraigua de les quals» estem com sota la gallina, és l’estat amb el major percentatge de persones a la presó en el món.
Leonard Peltier és un dels més longeus, però lidera una alineació de 2,2 milions de persones empresonades, en la seva majoria negres, immigrants, llatins i clarament natius.

Leonard Peltier complirà 44 anys de presó el dijous 6 de febrer. Contem la seva història cada vegada que podem. Ho pots trobar resumit aquí, juntament amb les pròximes iniciatives de solidaritat, però també ho pots trobar classificat com una roca que ha creuat les glaciacions, en la xarxa. Curiós, cerca i sobretot pregunta qui és volgut per tu: Saps qui és Leonard Peltier?

Recordem… Un indi americà de 75 anys que ha estat en una presó de màxima seguretat durant 44 anys.

Llibertat per a Leonard Pertier! Comitè de Solidaritat amb Leonard Peltier