“Impacte amb i per a les gitanes i gitanos a Catalunya”

El proper dijous 29 de novembre es celebrarà   la primera jornada del Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya, sota el títol “Impacte social amb i per a les gitanes i gitanos a Catalunya”. Les jornades seran una oportunitat per conèixer les mesures i accions del Pla ,de la mà de les seves autèntiques protagonistes: les persones gitanes, familiars, organitzacions i institucions que implementen, dissenyen i/o es beneficien de l’impacte social de les actuacions del Pla. La jornada comptarà amb la participació del Hble. Sr. Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, i es celebraran a la sala d’actes de la Casa del Mar (C/ Albareda 1, Barcelona) de 9h a 14h.

Cal confirmar assistència als telèfons 93 882 22 20 / 93 882 26 40 o al correu electrònic poble.gitano@gencat.cat

Podeu consultar el programa de la jornada