Avui 3 d’octubre s’ha convocat una “aturada general” en tot Catalunya. No es tracta només d’una vaga convocada per sindicats, sinó d’una aturada general de tota l’activitat convocada també pel govern català i diverses organitzacions. El motiu és protestar contra la violència repressiva desplegada per l’Estat espanyol en la jornada de referèndum de l’1 d’octubre.

Enregistrament d’imatges i muntatge: Raquel Paricio.

S’han organitzat diverses manifestacions en diferents punts, tant al matí com a la tarda. No hi ha una gran manifestació unitària convocada. A les xarxes socials circulen molts missatges prevenint a la població a no exercir la violència en cap cas, ni caure en provocacions. Es tem, amb raó, que pugui haver-hi policies de paisà infiltrats, els quals intentaran realitzar accions violentes per a continuació justificar una nova repressió per part dels cossos policials que han arribat des de tota Espanya per reprimir als catalans en la seva legítima aspiració al dret a decidir.