Si m’arribessin a desaparèixer, et demano que em busquis

31.08.2017 - Redacción Argentina

Aquest article també està disponible a Spanish, Greek

Si m’arribessin a desaparèixer, et demano que em busquis

Per Giselle Aronson per a la Tinta

Si jo arribés a desaparèixer, si algú arribés a desaparèixer-me, et demano que em busquis. Que no preguntis si treballava, de quin, quant guanyava, de qui era parent, a qui vaig votar, què creia, en què no creia, com tenia el pèl, com era la meva roba, a qui recolzava, al costat de qui lluitava, quin tipus de fill era, quin tipus de pares eren els meus ni quin tipus de pare era jo.

Si m’arribessin a desaparèixer, et demano que em busquis. Que no preguntis per què se’m busca a mi i no a unes i uns altres que també són buscats. Que no preguntis qui més em busquen, per què, a qui afavoreix ni a qui perjudica.

Si m’arribessin a desaparèixer, et demano que em busquis. Que surtis al carrer amb els quals em busquen, que preguntis, que no callis, que no et quedis, que t’importi. Que reclamis als qui hagis de reclamar.
Perquè tinc una família, perquè tinc coses que fer, perquè m’esperen. Però, més enllà d’això, perquè tinc una vida i una llibertat que ningú ha d’atropellar.

Si m’arribessin a desaparèixer, et demano que em busquis perquè, on és que estigui, vaig a estar esperant que em trobis.

#DóndeEstáSantiago

30 d’agost: Dia Internacional del Detingut Desaparegut.
Per iniciativa de FEDEFAM (Federació Llatinoamericana d’Associacions de Familiars de Detinguts-Desapareguts) el 30 d’agost es commemora el Dia Internacional del Detingut Desaparegut.

Categories: Drets Humans, Internacional, No-violència, Opinions

Butlletí

Anota la teva adreça de correu electrònic per subscriure't al nostre servei de notícies diari.


Presentació de vídeo: Què és Pressenza...

Milagro Sala

International Campaign to Abolish Nuclear Weapons

International Campaign to Abolish Nuclear Weapons

Arxius

Except where otherwise note, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International license.