Es tracta d’un moment sense precedents de la nostra història, en termes d’interacció entre diferents cultures, que està generant importants crisis. Al mateix temps, obre enormes possibilitats per a un nou horitzó espiritual, que tindrà la seva correlació social. Creiem que la convergència de les cultures pot contribuir molt en aquest sentit.

Amb aquest esperit, us convidem a reunir-nos per pensar en la situació dels equips de base i les diferents activitats en curs. Ens interessa conèixer la diversitat d’espais de participació que contribueixen a l’àmbit de les cultures i especialment d’aquells que donen resposta als conflictes relacionats amb les migracions, el racisme, la discriminació i la violència que pateixen les cultures.

Ens veiem el diumenge 21.

Enllaç de registre: https://forms.gle/n4PtMw8NXLNQ2HHD9