Per Juan Carlos Marín.

Des del 16 de març fins al 8 d’abril, dia en què he pogut tornar a casa, he passat per un procés d’hospitalització com a conseqüències d’haver-me infectat amb la Covid-19 o Coronavirus, que no podia deixar de gravar i compartir.

Des dels primers símptomes a casa, fins als dies en la nau compartida a l’IFEMA (centre de convencions habilitat especialment per a donar resposta davant la falta de llits en centres mèdics), passant per les urgències de l’Hospital de la Princesa.

Amb aquestes imatges, vull agrair a tantes i tantes persones -parella, familiars, amics, fins i tot desconeguts- que m’han estat enviant desitjos de benestar, des del primer moment, perquè millorés. Saber-me acompanyat ha estat vital, especialment quan els efectes físics i psicològics de la malaltia eren més forts, o quan la por de tants companys amb els quals compartia espai em tenallava.

No he pogut ni he volgut resistir-me a deixar constància d’amics (ara ja els hi puc dir així), instal·lacions… i de tants professionals i voluntaris que ens han cuidat i que continuen donant el millor de si mateixos. Aquí unes quantes imatges de desenes i desenes.

Ara, recuperant-me a casa, continuo repetint: Gràcies, gràcies, gràcies!