A Europa, a Ucraïna, a Rússia i arreu del món la gent vol la pau, mentre els governs demanen cada cop més armes i recursos humans per a la guerra.

Exigim el dret a la salut, a l’educació, al treball ia un planeta habitable, però els governs ens arrosseguen a la guerra total.

L’única possibilitat d’evitar el pitjor rau en el despertar de l’ésser humà i en la capacitat dels pobles per organitzar-se.

Prenguem el futur a les nostres mans: el 2 d’abril convergim a Europa i arreu del món en un dia dedicat a la pau ia la noviolència activa.
Apaguem la televisió i totes les xarxes socials, apaguem la propaganda de guerra i la informació filtrada i manipulada. Dediquem-nos, en canvi, a la comunicació directa amb la gent que envolta i organitzem activitats per la pau: una reunió, una manifestació, una flashmob, una bandera de la pau al balcó o al cotxe, una meditació o una pregària d ‘acord amb la nostra religió o el nostre ateisme, o qualsevol altra activitat encaminada a la pau.

Cadascú ho farà amb les seves idees, creences i eslògans, però tots plegats apagarem la televisió i les xarxes socials. Confluirem així el mateix dia amb tota la riquesa i força de la diversitat. Serà un gran experiment d’autoorganització internacional no centralitzada.

nosaltres podem canviar les coses: nosaltres, els invisibles, els que no tenim només veu. Cap institució ni persona famosa ho farà per nosaltres. I si algú té una gran influència social, l’haurà de posar al servei de tothom per amplificar la veu d’aquells que necessiten urgentment un futur per a ells i els seus fills.

Continuarem amb la protesta no violenta (boicot, desobediència civil, asseguda…) fins que els que avui tenen el poder de decisió escoltin la veu de la majoria de la població, que simplement demana pau i vida digna.

Ja el 3 d’abril inundarem les xarxes socials amb la història de les nostres iniciatives: les nostres següents, fotos, missatges i vídeos.

El nostre futur depèn de les eleccions que fem avui.

El nostre futur depèn de les eleccions que fem avui.

Europa per la Pau
#EuropeForPeace

europeforpeace.eu