Des de fa vàries setmanes, el “Centre de Recerca per a la Pau, els Drets Humans i la Defensa de la Biosfera” de Viterbo, està recollint suports, per enèsima vegada, mitjançant una altra forma de pressió per l’alliberament de Leonard Peltier, detingut injustament durant 45 anys i mig en presons de màxima seguretat als EUA.

A Itàlia, cada dia s’afegeixen noves adhesions del món de la cultura, l’activisme, la política, el sindicalisme (aquí podeu consultar la llista)

La proposta és escriure al president del Parlament Europeu, l’honorable David Sassoli i a la secretaria de la presidència.

A continuació es mostra un esborrany de carta, que tothom pot personalitzar, i algunes adreces de correu electrònic útils per enviar-la.

Al president del Parlament Europeu, l’honorable David Sassoli
correu electrònic personal: president@ep.europa.eu
correu electrònic de la secretaria: lorenzo.mannelli@ep.europa.eu; armelle.douaud@ep.europa.eu; barbara.assi@ep.europa.eu; helene.aubeneau@ep.europa.eu; marco.canaparo@ep.europa.eu; fabrizia.panzetti@ep.europa.eu; michael.weiss@ep.europa.eu; luca.nitiffi@ep.europa.eu; matea.juretic@ep.europa.eu; francesco.miatto@ep.europa.eu; barbara.hostens@ep.europa.eu; monica.rawlinson@ep.europa.eu; beate.rambow@ep.europa.eu; laetitia.paquet@ep.europa.eu; nicola.censini@ep.europa.eu; arnaud.rehm@europarl.europa.eu; julien.rohaert@europarl.europa.eu; jose.roza@ep.europa.eu; roberto.cuillo@ep.europa.eu; silvia.cagnazzo@ep.europa.eu; eulalia.martinezdealosmoner@ep.europa.eu; iva.palmieri@europarl.europa.eu; tim.allan@ep.europa.eu; andrea.maceirascastro@ep.europa.eu; angelika.pentsi@ep.europa.eu;

Benvolgut president del Parlament Europeu, voldríem instar-vos, i a través vostre, al Parlament Europeu i amb ell a tota la Unió Europea, a una iniciativa humanitària per a l’alliberament de Leonard Peltier, l’il·lustre activista dels drets humans dels nadius americans, víctima d’una persecució política despietada, detingut injustament des de l’any 1976, després d’un simulacre de judici en què se li atribuïen delictes que no va cometre. Confiant en una resposta ràpida, cordialment.

(lloc i data, signatura i adreça del remitent)

Per descomptat, agrairíem que també envieu una còpia de les vostres cartes, o declaracions de solidaritat per a Leonard Peltier, a les nostres adreces de correu electrònic: centropacevt@gmail.com i bigoni.gastone@gmail.com, així com als mitjans de comunicació i a altres interlocutors que considereu adequats per informar o animar a participar.

Podeu trobar més informació sobre la història de Leonard Peltier al lloc web oficial del “Comitè de Defensa Internacional Leonard Peltier”: www.whoisleonardpeltier.info.