Pressenza és una agència de notícies col·laborativa, on totes i tots posem el nostre temps i els nostres coneixements a disposició d’un projecte comú que ens ultrapassa: humanitzar el periodisme. Dotar a la comunicació d’un sentit solidari, conscient, actiu i noviolent.

Des del 2008, quan vam emprendre aquest camí, ens hem sobreposat a totes les dificultats i hem complert amb moltíssims objectius que ens havíem plantejat. Regularitat, pluralitat de veus, nou idiomes, traduccions, cobertura d’esdeveniments i accions globals, que requerien tota una enginyeria de relacions i tracte humà. Però també desafiaments tecnològics i tècnics.

En aquest moment, ens està faltant una mica més de suport en aquesta àrea, la tècnica, per estar a l’altura del que considerem que hauria de ser un funcionament òptim. És per aquesta raó que convoquem a desenvolupadors i programadors amb experiència en Front End, Back End, Full Stack i Dissenyadors de Screen, per a sumar-se com a voluntaris i col·laborar amb el disseny de la nostra plataforma en Word Press.

Si creus que pots donar un cop de mà perquè el periodisme de pau i noviolència s’enforteixi i continuï irradiant, no dubtis en escriure’ns a: developers@pressenza.com Tota ajuda és benvinguda.