Monument a les víctimes del feixisme a Moscou (Imatge d’Oleg Yasinsky)

Vam tenir una conversa amb Oleg Yasinsky qui, des de Moscou, va analitzar el conflicte bèl·lic en curs a Ucraïna, amb la participació de mitjans afins i corresponsals de Pressenza des de diverses ciutats del món.

Oleg ens va descriure la seva sensació de quedar-se sense paraules davant l’opinió de tants amics russos, progressistes i d’esquerres i, fins i tot, admiradors de Putin i el rebuig tremend que havien experimentat davant l’escomesa bèl·lica que ha desconcertat al món. També ens analitza els contextos històrics i amplis aspectes de la situació actual, tot passant revista a com es viuen aquests moments tant a Kíev com  a Moscou. «Falta una peça en aquest puzle», assenyala, «i no seria estrany que en pocs dies més es produeixin sorpreses més grans que ens permetin comprendre el panorama complet».

Aquí publiquem el vídeo amb l’entrevista:

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=search&v=1107766876690403