Estem molt contents que la campanya, promoguda també pel lloc web Pressenza en diversos idiomes, hagi tingut efecte: el president del Parlament Europeu, senyor Sassoli, ha respost i s’ha compromès a donar suport a l’alliberament de Leonard Peltier.

Ens agradaria donar les gràcies a tots els que han escrit, així com al president Sassoli, que ens va escoltar. Ara hem de continuar per donar força i consistència a aquesta enèsima campanya per l’alliberament de Peltier. Hem de fer tot el possible perquè sigui l’última. El 12 de setembre Leonard farà 77 anys: tant de bo que no hagi de passar un altre aniversari a la presó; potser ni tan sols Nadal.

Els demanem que escriguin un missatge més, com per exemple, el següent:

«Apreciem i donem suport al compromís del president del Parlament Europeu per l’alliberament de Leonard Peltier, l’eminent activista en favor dels drets humans dels natius americans, injustament empresonat des de l’any 1976, després d’un judici falsejat, en què se li van atribuir delictes que no havia comès. Ens sumem a la petició adreçada al president dels Estats Units d’Amèrica d’un indult presidencial que retorni la llibertat a Leonard Peltier».

I en anglès: «We appreciate and sustain the engagement of the President of the European Parliament for the liberation of Leonard Peltier, the eminent activist who defended the human rights of native America who is unfairly incarcerated since 1976 for acts he never committed; we therefore join the request that the President of the United States of America grant Leonard Peltier the grace».

Per enviar missatges de suport a les gestions del president del Parlament Europeu, per sol·licitar al president dels Estats Units d’Amèrica l’indult de Leonard Peltier escriviu:

al president dels EUA: https://www.whitehouse.gov/contact/

al president del Parlament Europeu, senyor David Sassoli: president@ep.europa.eu

a la secretaria del president del Parlament Europeu: lorenzo.mannelli@ep.europa.eu; armelle.douaud@ep.europa.eu; barbara.assi@ep.europa.eu; helene.aubeneau@ep.europa.eu; marco.canaparo@ep.europa.eu; fabrizia.panzetti@ep.europa.eu; michael.weiss@ep.europa.eu; luca.nitiffi@ep.europa.eu; matea.juretic@ep.europa.eu; francesco.miatto@ep.europa.eu; barbara.hostens@ep.europa.eu; monica.rawlinson@ep.europa.eu; beate.rambow@ep.europa.eu; laetitia.paquet@ep.europa.eu; nicola.censini@ep.europa.eu; arnaud.rehm@europarl.europa.eu; julien.rohaert@europarl.europa.eu; jose.roza@ep.europa.eu; roberto.cuillo@ep.europa.eu; silvia.cagnazzo@ep.europa.eu; eulalia.martinezdealosmoner@ep.europa.eu; iva.palmieri@europarl.europa.eu; tim.allan@ep.europa.eu; andrea.maceirascastro@ep.europa.eu; angelika.pentsi@ep.europa.eu;

per a informació al secretari de l’Alt Representant de la Unió Europea per a Afers Exteriors, Josep Borrell: cab-borrell-fontelles-contact@ec.europa.eu, pedro.serrano@ec.europa.eu, mathieu.briens@ec.europa.eu, anne.bergenfelt@ec.europa.eu, inma.lopez-martinez@ec.europa.eu, maud.arnould@ec.europa.eu, nereo.penalver-garcia@ec.europa.eu, fiona.knab-lunny@ec.europa.eu, leila.fernandez-stembridge@ec.europa.eu, rafael.daerr@ec.europa.eu, baiba.aleksejuka-tavaresa@ec.europa.eu, barbara.gallo@ec.europa.eu, esther.osorio@ec.europa.eu, annika.lotson-lopez@ec.europa.eu, elena.martin-chico@ec.europa.eu, sandrine.dupret@ec.europa.eu, margarita.fernandez-ruiz@ec.europa.eu, elizabeth.byrne@ec.europa.eu, joan.llorach@ec.europa.eu, polyxeni.prousalidou@ec.europa.eu, yolanda.segui-dominguez@ec.europa.eu, ceyhan.sabak@ec.europa.eu, judit.szarka@ec.europa.eu, giulia.matticari@ec.europa.eu, maria-del-mar.cajal-allue@ec.europa.eu, ignacio.arroniz@coleurope.eu

per a informació a la secretaria del president de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen: Bjoern.SEIBERT@ec.europa.eu, Stephanie.Riso@ec.europa.eu, Jivka.PETKOVA@ec.europa.eu, Jens-Alexander.FLOSDORFF@ec.europa.eu, Kurt.VANDENBERGHE@ec.europa.eu, Anthony.WHELAN@ec.europa.eu, Per.Haugaard@ec.europa.eu, Fernando.ANDRESEN-GUIMARAES@ec.europa.eu, Maria-Luisa.CABRAL@ec.europa.eu, charmaine.hili@ec.europa.eu, Florentine.HOPMEIER@ec.europa.eu, Eva.SCHULTZ@ec.europa.eu, Olivier.SMITH@ec.europa.eu, Nicole.Dewandre@ec.europa.eu, Brenda.FURNIERE@ec.europa.eu, Fernando.SAMPEDRO-MARCOS@ec.europa.eu, Valeria.MICELI@ec.europa.eu, Tanja.MEEUWSEN@ec.europa.eu, Alisa.JAMES@ec.europa.eu, Adrianna.GORSKA-STUKOW@ec.europa.eu, Inare.SEMLALI@ec.europa.eu, corina.zieger@ec.europa.eu, Darja.VAN-BERLAER@ec.europa.eu, Karen.Saelens@ec.europa.eu, Stefan.SMITH@ec.europa.eu, Marta.Jalal@ec.europa.eu, Raluca.BELEGAN@ec.europa.eu, Katerina.TCHOLAKOVA@ec.europa.eu, Susanne.HORL@ec.europa.eu, Eric.DEMOULIN@ec.europa.eu,

Per descomptat, us agrairíem que també enviéssiu el missatge a la nostra adreça: centropacevt@gmail.com e bigoni.gastone@gmail.com

Moltes gràcies i endavant!