Del divendres al dissabte posarem en marxa la nova web de Pressenza. El periodisme per la pau i la no violència renova el seu web amb un nou disseny, reordenant les seccions i donant-li més rellevància a l’opinió, les entrevistes i l’anàlisi, així com a la comunicació videogràfica.

Després de diversos mesos de treball voluntari, la nostra agència de premsa internacional en 9 idiomes, es renova amb un nou disseny. El canvi persegueix adaptar les necessitats de comunicació contemporànies oferint al lector major claredat, facilitat de lectura, major quantitat visible d’articles i recomanacions de temàtiques relacionades.

Les pàgines guanyen en neteja, denotant una transparència comunicativa, millorant claredat en l’ordre de les seccions i permetent que el lector distingeixi i identifiqui de forma més nítida el que està llegint. Mantenint les temàtiques principals que Pressenza desenvolupa des dels seus inicis i que són part de la seva identitat, destacant entre altres la pau i el desarmament, els drets humans, l’educació, la política, la salut, el medi ambient, l’humanisme i l’espiritualitat, etc, la web es reordena no només per aquestes mateixes temàtiques sinó pels seus formats expositius o gèneres, siguin notícies, entrevistes, opinió, vídeo o podcast. Tota notícia destacarà sota el títol una entradeta on es descriu el més important d’aquesta, acompanyada de la seva imatge.

La cooperació amb altres col·laboradors continuarà sent un dels temes imprescindibles de l’agència, permetent teixir un mosaic comunicatiu on la diversitat d’opinió, així com el punt de vista permeten al lector crear la seva pròpia opinió respecte als esdeveniments mundials.

Pressenza, com a agència de comunicació s’implica a oferir un Nou Periodisme del S.XXI, basat en la no violència en tots els camps socials i humans.

Resumint, què hi ha de nou?

La navegació: el menú superior desplegable ofereix una navegació més simplificada.

Visualització de més contingut en la pàgina principal: la pàgina principal mostra fins a 80 articles en ordre cronològic.

Contribucions pròpies: les contribucions pròpies de Pressenza es distingeixen per una fina línia taronja damunt de la imatge de portada, la qual cosa les diferencia visualment dels articles que publiquem dels nostres mitjans associats o organitzacions.

Seccions destacades: les entrevistes, els articles d’opinió i els vídeos tenen la seva pròpia secció en la pàgina principal.

Articles relacionats: al final de cada notícia, s’oferiran altres 3 articles relacionats sobre el mateix tema.

 

Botó de donació

Un lloc web nou sol costar molts diners. La participació de nombroses persones, que renuncien a una compensació econòmica, ens permet evitar aquestes despeses.

L’agència no té interessos econòmics, la qual cosa és una condició bàsica per a la seva independència. Compta amb columnistes, reporters, fotògrafs, dissenyadors gràfics, cineastes, traductors, programadors, dissenyadors web, tècnics, etc. que aporten el seu treball professional de manera voluntària en els cinc continents. Fins ara, Pressenza s’ha finançat exclusivament amb una campanya anual de recaptació de fons entre els simpatitzants (cada gener).

Tècnicament, la comunicació dels mitjans de comunicació és cada vegada més exigent, s’aveïnen grans canvis i desafiaments i els costos del nostre projecte de mitjans de comunicació per a la pau i la no violència augmenten contínuament malgrat el treball voluntari. Com volem continuar oferint les nostres contribucions sota creative commons 4.0 de manera gratuïta i sense publicitat, acabem d’habilitar un discret botó de donacions i agraïm tant el suport financer com l’actiu.

Problemes tècnics durant el canvi

Durant i poc després del canvi pot haver-hi problemes tècnics. Us demanem la vostra comprensió i paciència. El nostre equip tècnic intentarà solucionar qualsevol problema o error el més aviat possible.

Estarem encantats de rebre suggeriments i comentaris a través d’info@pressenza.com