3es JORNADES de mitjans de comunicació independents i moviments socials – Europe.Netting

Per parlar de la lluita pels drets humans davant les velles lleis com la llei d’estrangeria, davant la tendència social i mediàtica de crispació i, especialment, davant del neo-feixisme electoralista, van participar:

Albert Caramés. Coordinador de projectes d’Europa de NOVACT, què va parlar de l’Observatori per a la Prevenció de l’Extremisme Violent (OPEV) i de Defensar a qui Defensa (DQD), coalició estatal contra la criminalització dels moviments socials.

 

Mercè Duch de TANQUEM ELS CIE.

Inma Prieto i Lidia de MÓN SENSE GUERRES, com a protagonistes en activitats d’atenció a menors estrangers, donant testimoni dels atacs soferts el passat mes de març contra el centre de menors estrangers “Cal Ganxo”, a Castelldefels.

Articles relacionats:

3as Jornadas de Pressenza-Barcelona: Presentación y primera charla

3es Jornades de Pressenza-Barcelona: La veu dels corrents socials

3es Jornades de Pressenza-Barcelona: Mitjans de comunicació

3es Jornades de Pressenza-Barcelona: cançó de cloenda

Les Marees a Calàbria 66: “Hem d’afrontar aquesta nova dreta autoritària”