El divendres 25 de gener l’associació Amalgama/El missatge de Silo va organitzar a Mollet del Vallès (Barcelona) una xerrada-col·loqui sobre Reconciliació per presentar la Proposta Trobades de Reconciliació*, projecte impulsat per un Grup d’Estudi i Pràctica sobre la Reconciliació de persones i associacions de diversos països interessats en intercanviar, aprofundir i realitzar activitats sobre el tema.
Va començar amb una explicació sobre l’associació Amalgama-El MdS i les activitats que porta a terme: conferències, presentacions de llibres, retiros, tallers de pallass@s …

Es va passar el vídeo Tambors que curen, de les dones de Rwanda, creadores de l’associació Ingoma Nshya https://www.youtube.com/watch?v=rMe8BPnvGpo on expliquen de quina manera van començ ra tocar els tambors per diversió, per després crear un espai d’enriquiment i reconstrucció com a éssers humans i finalment la creació del projecte Inzozi Nziza (Dolços somnis) on “venen felicitat”.

Es va realitzar un col·loqui on hi va haver preguntes i testimonis personals molt interessants.
Es va fer una experiència de meditació guiada per facilitar la reconciliació amb un/a mateix/a.
Finalitzant amb una invitació a la participació en la Proposta Trobades de Reconciliació que durem a terme durant aquest any.
Informació: humanareconciliacion@gmail.com

*https://www.pressenza.com/es/2019/01/carta-a-las-personas-que-queremos-reconciliarnos-y-reconciliar/