Diputats d’Espanya, França, Xile i Argentina, han signat el Compromís Parlamentari de ICAN, Premi Nobel de la Pau 2017, amb el Tractat de Prohibició de les Armes Nuclears.

Ha estat en un acte plenari dins del Fòrum Humanista Europeu 2018.

Els diputats Tomás Hirsch de Xile (humanista del Front Ampli), Sabine Rubin de França (France Insoumise), Sergio Pascual d’Espanya (Podemos) i l’argentí Marcos Cleri (Unitat Ciutadana), han signat aquest 12 de maig, en un acte protocol·lari i davant el plenari del Fòrum Humanista Europeu 2018, el Compromís Parlamentari amb el Tractat de Prohibició de les Armes Nuclears, que ICAN (International Campaing to Abolish Nuclear Weapons), Premi Nobel de la Pau 2017, està promovent.

La signatura va tenir lloc aprofitant que participaven en el Fòrum els metges Carlos Umaña (Coordinador de ICAN per a Amèrica Llatina) i Aurora Bilbao.