La Marea Blanca de Catalunya davant de les darreres notícies sobre corrupcions i infraccions als serveis de rehabilitació manifesta:

  • Reclamem al Departament de Salut que anul·li els contractes en base a  les infraccions legals comeses per les diferents empreses i ,en consequéncia,  exigim que es reverteixin els serveis de rehabilitació afectats i s’encomanin  al sector públic, tal com ja han demanat  reiteradament diverses plataformes ciutadanes.
  • Que els treballadors/es afectades passin a treballar pel Servei Català de la Salut, sense cap tipus de pèrdua de les seves condicions laborals.
  • Necessitat d’implementar mecanismes de veritable control democràtic sobre la qualitat assistencial, objectiu principal sempre sota criteris terapèutics, i el compliment i l’eficiència dels serveis.
  • La denuncia de la rehabilitació, ara reactivada, no és un cas nou, ni únic. Seguim destapant una dinàmica de corrupcions que ha estat malauradament impune i habitual i que afecten a l’hemodiàlisi, l’oxigenoterapia, transport sanitari i tantes altres externalitzacions.
  • No descartem presentar les corresponents denúncies a la Fiscalia i alhora exigim una veritable auditoria fiable.

L’article original es pot trobat aquí